Tema: Kanuni
Shiko Postimin Tek
  (#2 (permalink)) Vjetėr
Ac/Dc

Postime: n/a
Gabim Titulli: Kanuni - 12-12-2007, 12:34 PM

Ato djemte kane vepruar mire, sepse u ka ulur nderin dhe i ka cnderuar ata dhe gjithe familjen e tyre ajo motra e vet qe ndjese paste, dhe normalisht shteti aty s'duhet te kete pune se ato vrane motren e vet dhe ate legenin qe nuk pranoi ta merrte per nuse , por beri c'beri ne te si i deshte suma dhe i tha mos te te shikoj me me sy, se dhe i ati i kishte thene atij babait te djalit qe te vinte ne shtepi dhe ti kerkonte doren e vajzes per djalin e vet, por babai i atij djalit te vrare i kishte thene njemije te zeza per vajzen e tij dhe ja kishte ulur surratin te atit te vajzes dhe vellezerve te vajzes dhe normalisht qe ato do mernin hak sepse s'do kishin fytyre te dilnin ne fshatin qe jane, se normalisht mund tu thuash fanatik por ne vend te vogel ashtu jane gjerat ne shqiperi sepse ne nuk jetojme ne uk apo ne itali apo ne europe apo jashte saj qe te bejme sic bejne ne uk qe anglezet martohen me kusherirat e veta apo i kane dashnore ato, per mendimin tim bravo i qofte atyre djemve qe moren hak dhe shteti s'duhet ti denoje fare, por ta zgjidhin vete sipas kanunit te LEK DUKAGJINIT sepse jane malesor dhe malesoret ate nder kane dhe s'kane gje tjeter pervec nderit . Une kaq kisha mbase jam shprehur gabim por keshtu mendoj une !
Pėrgjigju duke Cituar