|
Titulli: hartime -
04-26-2008, 07:38 PM
Dua te flas per....
Lehte me buzeqesh xhelozia e kesaj viktime qe eshte ngrysur ne qiellin e vdekjes.
Erresire...Heshtje...Lot.. asgje me teper pervecse vdekje e pershpejtuar. Jam merzitur nga kjo gjendje qe s'di te njohe driten engjellore te diellit mekatar qe me solli erresiren ne shpirtin tim.
Eci neper breg dhe veshtroj detin qe me perkedhel kembet, degjoj fishkellimen e lehte te eres qe me perkedhel floket. Me duket sikur me fton te dal nga brenga, por asgje s'i perket trotuarit bosh te kesaj vuajtjeje.
Eci e menduar, duke kerkuar celesin e kesaj enigme qe me mbylli ne naten ziliqare.
Ike... dhe humbe si nje pike uji qe zbret nga qielli. Humbe pertej shtigjeve te zemres sime per te mos u kthyer kurre...
Si nje viktime ka ngelur kjo ndjenje qe padashur plagosi thellesine shpirterore dhe e braktisi. Ndoshta ndihet fajtore, por realiteti i hidhur e gllaberoi ne qoshen e tij pa i thene asnje fjale... asnje psheretime. Se di nese ekZistoj une apo jam nje e vdekur ne shpirtin tim. Se di nese vdekja do te jete mikja qe do te me shoqeroje duke buzeqeshur ne yllin e nates qe do te vije. Nuk e di deri ku do jete kufiri sepse tashme kjo erresire po me braktis per te me transferuar ne boten e ferrit. E dija se nje dite do te vdisja, por kurre se imagjinoja se do te vdisja nga dashuria per ty.
Ate dite u trete dhe u bere nje njolle qe mbeti e shenuar me force ne zemren time qe prej kohesh nuk reagon fare.
Do te doja te te ktheja serisht per te pare fytyren tende, te degjoja ato fjale qe mi thoje, apo...
Sa kujtime... qe tashme i perkasin te shkuares sepse realiteti i shtrengoi prangat dhe i mori ne luginen ku ujvara leshoi ujin kristalor ku u fshi perjete emri yt.
Nga jeta humbe vertete por nga vdekja u ktheve dhe tani qendron duke buzeqeshur pa e ditur se une vuaj per ty...
E di se jam dhimbja e ketij mjerimi qe me ndjek nga pas dhe e di se do te kem perseri vuajtje ne shpirtin tim te plagosur... e di... por ndoshta per aq sa me ka ngelur me duhet te sfidoj kete xhelozi, kete kaprico te se sotmes per te ardhur shpejt e nesermja qe i perket fundit tim dhe vendi ku jetoj tani, do te kthehet ne lulezimin e perjetesise.
ndoshta atehere do mbreterojme
......Une edhe Ti!!...
...Before u sunt me in the Big Sleep i Went to hear the ScreaM oF The ButterflY. I Want The WORLD & I wanT It NoW! FucK OFF DeaD PeoPl3!!!
|