|
Titulli: hartime -
04-26-2008, 07:13 PM
ket hartim e kam shkrujt 2 vjet me par dhe eshte i preferuari im.
nuk e kuptova asnjeher ikjen tende.nuk e di si aq papritur lumturia jon mori fund.
nuk e di as pse ti ike pa me dhen nje arsye pse vendose te ikje larg meje.mos vall te ngjallja neveri?mos vall ter ajo kohe pran meje ishte thjesh nje kalim kohe?pse vall nuk me dhe nje arsye?kam shum pyetje qe nuk mund ti pergjigjem.te doja si asgje tjeter ne ket bot.te doja me shum se dhe vet jeta ime.ishe gjeja me me vler qe kisha.tani ti ike dhe me le ne nje bot makaber dhe te shoqeruar vetem nga trishtimi dhe lotet.nuk e kam kuptuar nese me ke dashur ndonjeher.do te doja te vdisja e te largohesha nga kjo bot e eger.me mer o zot ne krahet e tu.por nuk e kuptoj pse dhe zoti me ka kthuer shpinen.
mos vall dhe ai me ka harruar?mos vall ai qesh teksa me shikon te vuaj?do te doja shum te vdisja e te ikja nga kjo bot.por jo nuk qenka e mundur.e di qe te tjeret do te qeshnin me mua e do me mernin per te marr.vetem ti mund te sillje dhe nje her jeten.te dua akoma e dashur megjithese me vrave nje her.une te kam pritur te pres dhe do vazhdoj te te pres derisa te vije ajo dite qe i mjere te vdes.
mos mendoni se ne ferr do te shkoni po nga ferri do te vini
|